THE WOLRD

11-11-11
Friday, 26.04.24, 02:00
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


20:52
MAALESEF BAYKAL DA FETHULLAHÇI ÇIKTI (!!!)



Baykal




Deniz Baykal, her daim Gülen’e yakın ve bağlı olduğunu kanıtlamaktadır ve burada çabuk ve sınır tanımaz yoldadır. Yazarken sıkılıyorum.


AVUKAT BAYKAL !

Deniz Baykal, hayli yavaştır, bu nedenle adını tembele dahi çıkardılar, tabii böyle sözleri uygun bulmuyorum, ne de olsa arkadaş sayılırız, ama söylüyorlar. Üniversite yıllarında her işin içinde görünür, ama hep dışında kalırdı; birisi Baba Feyzioğlu zamanındadır. Turhan Feyzioğlu, müthiş Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin parlak dekanı idi, Menderes de az diktatör değildi, çok diktatör yolundadır, Feyzioğlu’nu dekanlıktan aldı, yaptığımızı "talebe isyanı tabir ettiler”, elebaşlarından yollarına devam eden Profesör Taner Timur ile ben kaldık, bu 1956 yılındadır ve Turhan Bey artık İsmet Paşa’nın yanında ve CHP’de ikinci adamdır. Bu 1957 yılına denk düşüyor. Kalkındırmak istiyor, gençlik kollarının başına bir "parlak” genç arıyor; günlerce Deniz Baykal’a dil dökmüştü, biliyorum. Deniz, "nyet” diyordu; adını "girmez” taktılar ve oğul Feyzioğlu ile birbirlerine yakın düştüler, "mübarek olsun” diliyorum.

Erdogan "savcısı” olmuştu, Baykal "avukatıyım” dedi, pek sevindik ama nerdee, biraz yavaş ve ağırdır, "gelmez” deseler doğrudur. Odatv Davası’nda şahit saydılar, nerdee, olsa olsa "ben gizli olurum” diyordu. Bu çok güzeldir, şube müdürü Nazmi Ardıç’ın çırakları polisler hazırlanmışlar, benim günlük not defterlerime el koymuşlar, ben Baykaliçin "indirdik” diyorum, ve ama yerine "Tekin çıktı”, kendimi ihbar ediyorum. Gelmedi, gizli tanıklık halinde, "arkadaşım, bilmiyorum” buyurmuşlar; mahkemeye gelip de çürütmediler, bize yardım etmediler. Avukat olmadığı kesindir. Halbuki mahkeme pek seviniyordu, ne mahkeme, ne mahkeme, sanki ikinci Danıştay cinayeti buldular, "indirdik” sözü var ya, işte Baykal’a kaset, üstelik itiraf da ediyorum ve çok sevindiler; gelip de sevinçlerini kursaklarında bırakmadı, ne de olsa biraz ağırdır.

Bir, "indirdik” sözü, 1999 yılında halk indirmişti, CHP ve Baykal parlamentoya girmediler, budur. İki, notlarımda "tekrar çıktı” yazıyor ve bunu "Tekin” yapmışlar; harikadır. İşte polis çırakları, işte iddianameyi yazan polis şefi Nazmi Bey, işte savcılar. İşte yargıçlar ve işte CHP ile Baykal, çok patolojik ve biz auto-psia yapıyoruz. Her yandan pislik fışkırıyor. Gülen ile Baykal Yalnız her zaman ağır değildir; kaset nedeniyle çok bağlı olduğu yerden ayrılırken, veda hitabetinde, unutmadı, "kasedi Fethullah Gülen postalamadı” demeyi ihmal etmedi, burada acilci ve unutmaz davranıyordu. Sonra, Olcay, eşidir ve benim Mekteb-i Mülkiye’de dört yıl sınıf arkadaşım ve Temren’in aynı yıllar, tek ve pek güzel kız yurdunda oda arkadaşıdır. Biliriz, yurdun kapısında Temren ve Olcay’ı bırakırken

Deniz’le buluşurduk; Olcay çok sessizdi, hiç karışmaz ama Gülen’e bağlanan gazetede, "Ansızın kız”ın her açıdan ünlü eşi Kütahyalı’ya demeç verdi, Deniz’i kıramamıştı. Böylece

Deniz Baykal, her daim Gülen’e yakın ve bağlı olduğunu kanıtlamaktadır ve burada çabuk ve sınır tanımaz yoldadır. Yazarken sıkılıyorum.



BAŞKA İHSAN İSTEMEZ!

Ve çok hoş, ağır Baykal, birden ortaya fırladı, Gülen için şefkat turlarına başladı, söylediği şudur: "Krizin kimseye yarar getirmesi söz konusu değildir. Herkes kaybedecektir.” Anlıyoruz, "herkes” dediği Gülen’dir ve amma bize "yarar” getirdiği açıktır. Çünkü kriz ile birlikte, bizlerin, zulümle, zor ile, zindanda olduğumuz ortaya çıkmıştır. Devam, "gölge etmeyin başka ihsan istemez” diyoruz. Ne güzel, ne güzel, Baykal devam ediyor: "Başbakan’ın da bir çıkış stratejisine ihtiyacı var. Anlamsız, uydurma suçlamalara hedef olmasın. Ancak kimse de ‘Başbakan’ın ailesine de bulaştıracağım’ demesin”.

Peki ben ne diyebilirim ve diyeceğim üçtür.

Bir, bu kaçıncı; iki, "anan güzel mi”; ve üç, bunlar üçlü’dürler ve Fethullah’a bağlıdırlar. Bunlara Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin diyorlar.

Güzel, bu söylediklerim ilk değil, tekrarlamış oluyorum.




CEHEPE'DE GÜLENİST TARİH!

Şunları not edebilirim, bir, Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Bülent Ecevit’e öneren Gülen’dir. Ecevit, milletvekili sırasına koymuştu, Garbaçov, "kazanamam” diye çekildi, ancak yeri kazanmıştır. İki, Baykal’ın, Ecevit’in artıklarını kabul etmesi imkansızdır ama artık Gülen’in ricasını kıramayacağını biliyoruz. Garbaçov’u Baykal’a öneren yine Gülen’dir. Üç, Gürsel Tekin, Cehepe’de Fethullah Gülen’in sözcüsüdür, çok söylediğim için herkesin malumudur. Gülen’in cehepe’de üçlü tepesi işte budur ve tabii başkaları da varlar.


 
   Yazı Yalçın Küçük'ün "Kendi düşen ağlamaz Washington'la gelen Washington'la gider" yazısından alıntıdır. yazının tümünü okumak isteyenler alttaki linki tıklayarak okuyabilirler .

http://www.turccom.com/kend304-duuml350en-a286lamaz--wash304ngonla-gelen-wash304ngtonla-g304der.html
Category: Türkiye | Views: 5879 | Added by: Adnan | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar
«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 7
Guests: 7
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved