THE WOLRD

11-11-11
Thursday, 28.03.24, 21:22
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


19:38
CIA Operasyonları ve Türkiye Suriye Hattı !

hatay_kamplarindan_suriyeye_eylem_timi225


CIA Operasyonları ve Türkiye Suriye Hattı!

Yıllardır dünyanın dört bir yanında kan döktüler… Kiralık katiller tetikçiler yetiştirdiler… ‘Schools of America’ adıyla katil okulları açtılar.

Bu okullardan mezun olan katiller, yıllarca Güney Amerika’yı kana boğdu. Diktatörler yetiştirip ülkelerin başına getirdiler!

Soğuk savaş döneminde milyonlarca kişi CIA operasyonları sonucu hayatını kaybetti.

İran’ın başına Şahı, Irak’ın başına Saddam’ı Mısır’ın başına Mübarek’i bela ettiler… Arap Baharı sürecinde hepsini yine kendileri ‘temizlediler’!

2. Dünya Savaşı sonrası Nazi savaş suçlularını Amerika’ya kaçırıp, Sovyetlere karşı kullandılar. Richard Gehlen bunların arasında en bilinen isimdir. Gehlen örgütü CIA’nin tohumunu attı. Ana fikri, ‘önleyici vuruş’ yaparak ülkeleri ele geçirmekti…

1953’de İran’da, seçilmiş lider Musaddık, petrolü millileştirince CIA operasyonuyla devrildi ve Şah yerine geçirildi… CIA ve Şah’ın istihbarat örgütü SAVAK, yıllarca baskı terör işkenceyle İran’ı yönetti!

1954’de Guatemala’da CIA, Arbenz’i devirdi.. Arbenz, Rockefeller’in meyva şirketlerini millileştirecekti. Arbenz’den sonra iktidara geçen bir dizi CIA diktatörü, 40 yıl içinde 100 bin Guatemalalıyı yok etti!

1954- 1958 arası Kuzey Vietnam’da CIA ajanı Edward Lansdale hükümeti devirmek için her türlü katliama imza attı. Vietnam’a ABD müdahalesi için gerekli zemini hazırladı.

1957’de Laos’da, CIA 16 yıl boyunca her yıl bir darbe gerçekleştirdi. Gizli bir CIA ordusu bir dizi katliam yaptı. Yine de Laos’daki milli güçlerle başa çıkamayınca Laos’u bombaladı… Laos’a atılan bombalar, 2. Dünya savasında kullanılanlardan fazlaydı. Laos halkının dörtte biri mülteci oldu.

1959’da Haiti’de 1961’de Küba’da, Ekvador’da, Kongo’da demokratik seçimle başa geçen liderler katledildi; darbeler yapıldı, bu ülkeler kana boyandı.

1965’de Endonezya’da seçimle gelen Sukarno bir CIA darbesiyle devrildi.. Yerine geçen CIA diktatörü, 1 milyona yakın sivili ‘komünist’ suçlamasıyla katletti.

1967’de Yunanistan’da seçimlerden 2 gün önce bir CIA darbesi gerçekleşti. Papandreu seçimlerin favorisiydi, darbe sonucu cunta iktidara oturdu, geniş çaplı bir katliam başladı…

Bir Yunan büyükelçisi, başkan Johnson’un Kıbrıs planlarını eleştirince aldığı yanıt tarihe geçti:

‘Senin Anayasandan da Parlamentondan da başlarım ha!’
Orijinali şöyleydi: ‘Fuck your parliament and your constitution!’

CIA aynı yıl Vietnam’da 20 bin Viet Kong’luyu katletti.. 1971 Kongre raporlarında bu sayı açıklandı.

1971’de Türkiye darbeyle sallandı… Gençler, aydınlar siyasiler asıldı, yok edildi, CIA ‘temizliği’ yapıldı ve tüm topluma korku saçıldı!..

1973’de CIA Salvador Allende’yi devirdi. Latin Amerika’nın seçimle gelen ilk lideriydi. Tüm Amerikan şirketlerini millileştirmişti. Yerine CIA General Pinochet’i oturttu. Ülkede aydınlar stadyumlara doldurulup yok edildi…

1980’de El Salvador’da CIA eliyle iç savaş çıkarıldı… Hristiyan lider Oscar Romero suikaste uğradı… El Mazote’de 1000 kadın, çocuk, yaşlı katledildi. 1992’ye kadar 63 bin Salvadorlu öldürülecekti.

1980’de Kenan Evren bir CIA darbesiyle başa geçirildi. ABD ‘bizim çocuklar işi bitirdi!’ dedi. Türkiye bir kez daha karanlıklardan karanlık beğendi!

1991’de Irak CIA manevrasıyla Kuveyte’ girdi.. Kuveyt’i ABD ‘kurtardı’. CIA’nin has adamı Saddam 1980’de İran’a girerken arkasında CIA vardı.. 2003’de ise arkasındakiler yokoldu..’İş’i bitmişti.

1991’deki Körfez savaşı, İncirlik’e Çekiç Güc’ün yerleşmesiyle sonuçlandı! İsrail istihbaratı CIA ve maşaları PKK, Barzani ve ilintili ‘iş’ adamları ve siyasiler bir dizi katliama imza attı…

Çekiç güç’e karşı çıkan asker sivil aydın birçok kişi faili meçhul cinayetlerle yok edildi…

Güneydoğu da Jandarma Bölge Asayiş komutanları: Hulusi Sayın, İbrahim Selen Çekiç Güc’e karşı çıkan iki korgeneral , ikisi de öldürüldü. Eşref Bitlis öldürüldü! Cem Ersever ve Mustafa Deniz ve Tuğgeneral Bahtiyar Aydın öldürüldüler. Ortak özellikleri Çekiç Güç’e karşı olmalarıydı…

*** *** ***
CIA -NATO operasyonları dünyanın birçok yerini kana bulamaya devam ediyor..

Afganistan, Libya, Mısır, Lübnan, Suriye ve Türkiye, CIA’nin en kalabalık kadroyla konuşlandığı ülkeler.

Suriye sınırında olan biten ve Türkiye’de artan kan operasyonları CIA imzalı!

Suriye’de kanlı olayların CIA tarafından tetiklenmesi akabinde Suriye sınırına bir Çadırkent kuruldu..

Ardından CIA tetikçileri El Kaide ve küresel kiralık katiller işe koyuldu… Mülteci akını başladı… İktidar ve Davutoğlu, süreç içinde basına iştahla artan mülteci sayılarını yansıttı.. 3000′di, 10.000 oldu derken 20.000, 30.000 vs..

Gelenlerin çoğu ABD beslemesi küresel terör örgütlerinin, ‘Hür’ Suriye Ordusu’ adı altına topladığı kiralık katillerdi. Gece katliam yapıp, gündüz haraç kestiler… Türkiye tarafında çadır kampların bulunduğu illeri de işgal ettiler.

Aralarına sınır köylerindeki vahşetten kaçan çocuk ve kadınlar ve bolca istihbarat elemanı ve CIA tetikçisi katıldı…

Birleşmiş Milletler ve CIA stratejisinde, Mülteci kampları özel bir yer tutar… Bu kamplar, iki ülke arasındaki sınırları belirsizleştirir. Uluslararası terör şebekelerinin, tetikçilerin istihbaratçıların ve barış gücü askerlerinin bölgeye yerleşmesini sağlar.

Mülteci kampları; kurulduğu ülke topraklarının yumuşak işgali için zemin hazırlar. Suikastler, bombalı eylemler, katliamlar hız kazanır. Tampon bölgeler de facto kurulur… Silah ve mühimmat akışı sağlanır!..

Hedef ülke terörün kucağında debelenirken, bir sonraki hedef olan komşu ülkenin de en hassas bölgelerine sızılır.

Davutoğlu ‘şimdi 70 bin olan mülteci sayısı 100 bine çıktığında Suriye’de BM gözetiminde güvenli bir bölge oluşturulması gerektiğini’ söylüyor. Der Spiegel dergisi; bu talebin Suriye’ye "askeri müdahale” için ilk adım olacağını yazıyor… Bu aynı zamanda Türkiye’ye müdahaledir!

Mülteci krizi olan bölgelerin hepsi, Afganistan, Pakistan sınırı, İran, Irak sınırı, Güney Amerika ülkelerinde delinmiş sınırlar, Kafkasya’daki sınırlar hepsi CIA operasyonu içindedirler… Ve sınırın her iki tarafını hedeflerler!

Şablon :

1) Terör saldırıları yapmak!

2) Mülteci akını yaratmak!

3) Tampon bölge oluşturmak!

4) Dış müdahaleyi başlatmaktır!..

Ama bu sefer ‘ uluslararası toplum’ zordadır… ‘Uluslararası katliam çeteleri’ ABD derin devleti, CIA ve NATO itleri bu sefer başaramayacaklardır…

Türk milleti ve İran, Suriye, Lübnan, Irak, Rusya Çin ve Avrasya’nın diğer devletleri önlerinde engeldir…

İşte o nedenle CIA tetikçileri eski usül kana boyama operasyonlarıyla son kurşunlarını atıyorlar! Zincirleme terör modeli kullanıyorlar…

Bu topraklar bu kanı yerde bırakmayacaktır! Batan imparatorluklarıyla beraber terör yuvası büyükelçilikleri, tetikçileri ve ajanları, kullandıkları maşalarıyla beraber bu topraklara gömüleceklerdir!

Dipçe: (CIA katliamları konusundaki yazısından yararlandığımız Amerikalı gazeteci Steve Kangas 1999’da 38 yaşında öldürülmüş ve ölümü intihar olarak kayıtlara geçmiştir!)

Banu AVAR - 21 Ağustos 2012
http://www.banuavar.com.tr/

http://www.dunya48.com


Category: Türkiye | Views: 1675 | Added by: Emo | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar
«  August 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 7
Guests: 7
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved