THE WOLRD

11-11-11
Tuesday, 16.04.24, 16:36
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


17:05
PKK saldırıları ve yeni Haçlı Seferi !


hayali_harita_bop_haritasi225


PKK saldırıları ve yeni Haçlı Seferi!


Gaziantep’teki bombalı saldırıdan sonra Afyonkarahisar’daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Mehmetçiklerin naaşları, DNA testi tamamlanıp yakınlarına teslim edildi.

Onların cenaze namazları kılınırken, Hakkari-Çukurca ve Bingöl-Karlıova yollarından mayın patlamaları haberleri geldi. Yine şehitler, yine şehitler.. Askerler, polisler..

Fakat bu arada CHP Gaziantep milletevekili Mehmet Şeker, "Gaziantep ve Kilis’in ilçelerinin hepsinde, sığınmacılar arasında gelen PKK’lılar sokakta ellerini kollarını sallayarak rahat rahat geziyor. Denetim yok” demesin mi? Fatih Erboz’un sorularını cevaplandıran Mehmet Şeker, teröristlerin sığınmacı görünümünde çarşı pazarda alış-veriş yaptıktan sonra dağa (Amanoslara) çıktıklarını söyledi..

Yine CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un gündeme getirdiği, Abdullah Öcalan ile AKP iktidarı arasındaki Oslo görüşmelerinde Türkiye’nin nasıl yönetildiği gün gibi ortaya çıkıyor. Terörist başının dağda yazıp MİT eliyle gönderdiği mektupta, bir "Anayasa Komisyonu”, ayrıca, "akil adamlar” ve "Barış konseyi” kurulmasını öneriyor.

Öcalan, önerileri kabul edilmediği takdirde şiddetin artacağını belirtiyor. Akil adamları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da önermişti. Fakat Meclis’i Suriye ve terör gündemiyle toplantıya çağıran da Kılıçdaroğlu idi. O zaman Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, CHP’yi PKK’nın isteğini yerine getirmekle suçlamıştı. Peki dört partinin temsilcileri Anayasa Komisyonu’nda kimin isteğini yerine getirmiş oluyor?

Neresinden bakarsanız bakın AKP, CHP ve MHP’li milletvekilleri yeni bir durum değerlendirmesi yapmak zorundadır.

*** *** ***
Bakınız, Fahrettin Korkmaz’ın gönderdiği "Arap Baharı Türkiye’nin kışı olmasın” başlıklı yazının ilk iki paragrafında ne deniliyor:

"Bugün Libya için, Mısır için, Suriye için, Basra Körfezinden Cebel-i Tarık Boğazı’na kadar harekete geçmiş emperyalist güçler, aslında yarınların provasındadır. Aslında Büyük Ortadoğu Projesi; zengin ve stratejik değerlere malik, ‘Türkiye coğrafyasına çöreklenmek’ niyetinin adıdır. BOP, karanlık bir projenin adıdır. Bu karanlık projenin omurgasına ise ‘bir daha Türklere karşı mağlup olmamak için tüm riskleri bertaraf etme’nin aşama ve çalışmaları monte edilmiştir.

BOP, İran’ın batısını, Irak’ın kuzeyini, Suriye’nin kuzeyini ve Türkiye’nin Güneydoğusunu milyonların kanına mal olsa da Irak ve Libya benzeri saldırganlıklarla ve güç kullanarak, kopartarak, sözde Özgür Kürdistan’ı kurma hayalinin adıdır. BOP’un son tekâmül safhası ise bu muhayyel Kürt Devleti’ni de Büyük İsrail’e kalkan yapmak planlamasıdır.”

*** *** ***
Biz yıllardır bu planlamayı yazıyoruz. Başlangıçta, CIA görevlisi gibi kamuoyu oluşturanlar, bu tür değerlendirmelere komplo teorisi diyor ve halkı aldatıyordu. Afganistan ve Irak’ın işgali, Libya’nın bombalanması, Suriye’deki muhalifleri ABD adına Türkiye’nin silahlandırıp desteklemesi, bölgeye ajan yığılması, terörün düğmesine yeniden basılması, karikatür krizinden sonra İslam dünyasının bir filmle kışkırtılması da "dindar cumhurbaşkanı, dindar başbakan” diye uyuyanları uyandırmayacaksa, bizim onlar için yapabileceğimiz bir şey yok.

*** *** ***
Tabloyu tamamlamak için Papa 16. Benedikt’in Lübnan ziyaretinden de söz etmeliyim.. Orta Doğu, kana boyanırken Lübnan’a resim ziyarette bulunan Papa 16. Benedikt, yüzbinlerce kişinin katıldığı pazar ayininde, doğru yolu bulmak için insanların Hazret-i İsa’nın yolunu takip etmesini istedi. Papa, Tanrı’nın Ortadoğu ülkelerinde yaşayanları barış ve uzlaşma içinde yaşamak için seçtiğini belirterek, tüm insanların barış ve onurlu bir yaşam sürmesini istedi.

Peki madem öyle Hıristiyan Siyonistlerin kontrolündeki ABD ve İngiltere neden yüz yıldır Orta Doğu’yu kana buluyor?

Bu saldırılar yeni bir Haçlı Seferi değil mi?

Suriye’ye müdahale ve PKK saldırıları da Haçlı seferinin bir parçası değil mi?

Müslüman, Haçlı Seferi’ne yardım eder mi?

AKP iktidarı, Haçlı Seferi’ne nasıl yardım ediyor ve bu partiye oy veren Müslümanlar nasıl seyrediyor?

Bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl dindarlık?

Bu mudur İslamcılık?

Kur’an’da buna ne denir?

Arslan BULUT - 17 Eylül 2012 - Yeniçağ

http://www.dunya48.com


Category: Türkiye | Views: 1779 | Added by: Emo | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 6
Guests: 6
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved