THE WOLRD

11-11-11
Saturday, 27.04.24, 03:23
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


13:08
İçimizdeki Siyonistler !


Picture



İçimizdeki Siyonistler !



Bir gecekondu devleti olan terörist İsrail, birkaç gündür Suriye’yi alenen vuruyor. Terörist İsrail’in silahlı askerleri "bombayla,” içimizdeki paralı askerleri de yazı, tutum ve manipülasyonlarla; İsrail menşei emperyalist saldırıyı meşrulaştırma yarışı yürütüyor.


Tüm bunlar olup biterken, katil İsrail’in, katlettiği insan sayısı 300’ü geçti. Şam bombalamalarında yaşamını yitirenlerin sayısı artıyor. Katil İsrail, Gazze’den alışkın olduğu barbarlığı yineliyor.

Aklıma takılan çok fazla soru var. Terörist İsrail’in; Mavi Marmara için ödediği 200 milyon Dolarlık tazminat sonrası, İsrail ile ilişkiler normalleşti.

Düşünmeden edemedim! Sizin imanınız 200 milyon dolarlık bir iman mıdır? Siz, dininizi 200 milyon dolara mı sattınız? Bu alçaklık değil de nedir?

*** *** ***
Mavi Marmara şehitlerinin bedeli 200 milyon dolar mı? Bu kesif alçaklığı ve bu alçaklığa göz yumanları esefle kınıyorum!

İsrail’in Suriye’yi vurması karşısında sus pus olan "hiper devrimci mücahitler” İsrail ile aynı safa düşmenin büyük çelişkisini yaşıyor. Kendilerini aklamak için, Reuters, CNN ve BBC kaynaklı "uyduruk katliam haberlerine” sığınıyorlar.İsrail terörünün yaptığı bu zulmü meşru, İran’ın emperyalizme karşı direniş için yaptığı yardımlar gayrı-meşru görülüyor...

*** *** ***
Arap Birliği’nin kof bir patates çuvalı olduğu da ortada. Ey Müslüman!Şahsiyetini temsil ettiği söylenen bu şahsiyetsizler birliğine bir bak hele! Allah’ın dininin yaşandığı, Ezan okunan topraklara, siyonizmin bombaları yağarken, neredeyse İsrail’i Hz.Muha, bombalarını da Hz.Musa’nın asası eyleyecek bu alçaklar!

Bu alçaklık değil de nedir?

Ezan’ı Muhammedi’nin okunduğu bir beldede, Siyonist rejimin bombaları Müslüman kanı döküyorsa, orada Dar’ül Harp vardır. Dışarıdaki ve içerideki Siyonizm ile mücadele tüm İslam toplumuna farz olmuştur. Bu farzı uygulamamak, din dilinde "küfürdür.”

*** *** ***
Gecekondu devleti (İsrail), bu bölgenin çıbanı ve başının belasıdır. Katil, teröristlerden oluşan ordusu ise İslam düşmanıdır. Bir Müslüman, bu orduyla yan yana gelmekten, aynı safta mücadele etmekten haya etmelidir. Eğer bir Müslüman, Gazze katili, terörist İsrail ile aynı safa düşmüşse, kendisinden şüphe etmelidir. Keza, yakında neredeyse; İsrail bayraklarıyla cihad yapabilecek kadar kişiliksizleşmiş ve omurgasızlaşmış bir yığın (özgür Suriye ordusu/çapulcular ordusu) bugün devrimci diye pohpohlanıyor.

ÖSO karadan, İsrail havadan, bizim medya "basından” operasyonu yürütüyor. Patron; ABD ve İsrail.Bunu hala görmeyecekmisin ey gaflet uykusuna yatmış olan! Ey kendisine mümin diyen kişi! Hala bu oyunu bozmayacakmısın? Hala neyi nasıl kıvıracağının hesabını yapanların sahte sözleriyle "cihad” peşinde mi koşacaksın? Yoksa bu Siyonist rejimin topa tuttuğu Müslümanlarla birlikte, Suriye’nin ve ortadoğu’nun birliği için mi gayret sarf edeceksin!

Tuzağa düşme! Seni uyarıyorum!

*** *** ***
Terörist İsrail Gazze’yi vururken, uçaklar nereden kalkmıştı? Konya’dan. İsrail’in içtiği sudan yediği bakliyata kadar hepsi Türkiye’den gider, İsrail sermayesi, Türkiye’nin baş tacıdır. Siyonist terör devletinin derin kolu olan World Jewish Congress; bizim Dindar, mütedeyyin, muhafazakar, İslam’ın kılıcı(!) Başbakanımıza üstün hizmet madalyası takmıştır! Siyonist rejim, Müslümanları katlederken, birileri o madalyaları göğsünde taşımış, Siyonist-emperyalist BOP planlarına eşbaşkan olma sevdasına girişmişti!

Allah’tan kork ey Müslüman! Hala bu sahtekarlığa sessiz mi kalacaksın? Namlu sana doğrultulmuştur! İsrail’in öldürdüğü herkesin vebali, bu zulme susanların hesabındadır.

Dışarıdaki siyonizmin adresi ve ordusu bellidir! Esas tehlike içimizdeki Siyonistlerdir! İçimizdeki hain, uşak, işbirlikçi, İsrail ve ABD’ye köpekliği meslek bellemiş zorbalardır!

Susma! Bu zulme sessiz kalma!

Suriye’ye selam!

Eren ERDEM - 06 Mayıs 2013 - Aydınlık




Category: Türkiye | Views: 2176 | Added by: Adnan | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 9
Guests: 9
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved