THE WOLRD

11-11-11
Tuesday, 23.04.24, 08:57
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


18:34
Milli Güçlerin Bir Merkezde Birleşmesinden Kimler Korkar ?


turkler_birlesin_ataturk_koylulerle_birlikte225


Milli Güçlerin Bir Merkezde Birleşmesinden Kimler Korkar ?


Önce bazı tespitleri yapalım : 

Emperyalizm 30 yılı aşkın bir zamandan beri, yarattığı Kürt ayrılıkçı hareketiyle ayrılıkçı tohumları ekti, Türk milletini ayrıştırarak Türkiye'yi bölünmenin eşiğine getirdi.


Tüm milli tesislerimiz yok pahasına elden çıkarıldı, uluslararası sermayeye devredildi. Artık ne fabrikalarımız ne de bankalarımız var.Kamuya ait birşeyimiz kalmadı.

Üniversiteler üniversite olmaktan çıkarıldı, öğrenim hakkı gaspedildi.Yetmedi, Orta öğretim kurumları da imam hatipleştirildi, milli eğitim ortadan kaldırıldı.

Yargı ortadan kaldırıldı. Tüm yargı kurumları F-tipi kurumlara dönüştürüldü.

Polis TSK'ya düşmanca tertipler yapan F-tipi gayri milli bir örgüt haline getirildi. Ergenekon, Balyoz, Kafes vs tertiplerle TSK çökertildi. Ülkenin tek silahlı ve güvenlikten sorumlu tek örgütü olarak Polis yetkili kılındı.

Ülkemiz dilim dilim bölünebilecek şekilde özerk şehir devletçiklerinin alt yapıları bir örümcek sabrıyla örüldü.

İthalatın önü tamamen açılarak hayvancılık ve tarım bir daha ayağa kalkamayacak şekilde bitirildi. GDO'lu, sağlığa son derece zararlı, kanser yaptığı bilimsel çalışmalarla kanıtlanan yiyeceklerin satışına izin verildi. Sağlık sektörü özelleştirildi.

CHP diye bir parti vardı. O da özelleştirildi, adındaki Cumhuriyet şimdilik bırakıldı. MHP diye bir parti var mı yok mu bilinmiyor. Türkiye'nin bölünme anayasası için masadan kalkmamaya yemin ettiğini söyleyen devlet adında bir başkanları var.Milleti ve ülkeyi parçalayacak anayasanın altına imza atarak (kesin atacaklar!) milliyetçilik yaptıklarını söylüyorlar.

Yani durum çok vahim. Memleket tek parti tarafından muhalefetsiz 10 yıldır yönetiliyor. Ülkemiz üretmiyor, tüketiyor. Cari açık kapatılamayacak rekor düzeyde.

Borç batağındayız. Yediden yetmişe, herkes borçlu. İflasın ve felaketin eşiğindeyiz. Bizi komşularımızla kavgalı hale getirdiler, belki de savaşa sokacaklar.

Savaş, sefalet, yoksulluk, parçalanma ve yıkım demektir.

Bu şartlarda, ne yaparsak, nasıl yaparsak, bu gidişatı tersyüz edebiliriz?

Her sorumlu yurtsever, devrimci birinin bu soruyu kendine sorması kadar olağan birşey olamaz.

Peki ne yapacağız? Nasıl işin içinden çıkacağız? Nasıl örgütleneceğiz?

İnsan tarihsel gelişimi içinde yaşadığı deneyimlerin sonucunda bir takım bilgiler edinmiştir. Bu bilgiler gerek yaşamını daha iyi nasıl sürdürebilir noktasında olduğu kadar nasıl daha iyi bir toplumsal düzen kurulabilir ile de ilgilidir. Bu bağlamda Çin ve Sovyet Ekim devrimi ile birlikte diğer devrim hareketlerinden de dersler çıkarmak gerekmektedir.Gerekmektedir çünkü bu sözkonusu olan devrimdir ve iş tesadüflere bırakılamayacak kadar ciddidir. Karşımızda düşman olarak muhatap olduğumuz güç unutmayalım ki tepeden tırnağa her alanda örgütlüdür, hem ulusal alanda, hem de uluslararası alanda.

En geniş Milli Cephe örgütlenmesi yapılmadıkça, bu savaş zaten kazanılamaz. Bu cephe içerisinde bulunan herkes, her konuda hemfikir elbette değildir.Kimse de böyle birşey düşünemez.

Ama onları birleştiren tek şey vardır, o da Vatandır.

Durum böyle iken, bu cephe içinde yer alan kişi, dernek, gurup, partilerle didişmek, polemik yapmak, kınamak durumunda olan her kim ise onlar, bu birleşik cephenin düşmanı dolayısıyla Vatan için yola çıkan insanların da düşmanıdırlar. Emperyalistlere karşı verilecek Vatan ve Devrim savaşının düşmanıdırlar.

Bu savaş, bir anti-emperyalist, vatan ve devrim cephesi yaratılmadan kazanılamaz çünkü bu tek bir gurubun, partinin altından kalkabileceği basit bir iş değildir.

Bu cepheyi daha doğmadan boğmak isteyen birçok bozguncu, şimdiden hazır beklemektedir. Ve bunu yaparken devrimci ve kemalist kimlikle de yapabilirler.

Kemalizmin içinde gibi görünen İngiliz - İsrail virüsleri boş durmayacaklardır. Bunlar bilinmeyen insanlar değiller fakat bilmeliler ki devrim rüzgarı onları hizmet ettikleri efendilerinin yanına gönderecektir.

Peki başarabilecek miyiz?

Atatürkçüler yenilmez çünkü biz vatanımızı savunuyoruz. 

Vatan aşkı herşeyin üstündedir. 


Emperyalistler mutlaka Anadolu topraklarında bir kez daha yenilecekler, Kemalist devrim er geç gerçekleşecektir.

dünya48      
http://www.dunya48.com/


Category: Türkiye | Views: 1878 | Added by: Adnan | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 6
Guests: 6
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved