THE WOLRD

11-11-11
Thursday, 25.04.24, 06:42
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


05:55
Böyle Türk gençliği olmaz

Böyle Türk gençliği olmaz


Gönderen: Yalquzaq.com Tarih: 14 Fev 2013 


Vedat Kuşaklı


Picture




  Türkiyeye görevli olarak gelen Alman, Hollandalı, Amerikalı askerlere otuz kişi birden çullanıp başına çuval geçirmenin neresi milliyetçilik? Neresi Atatürkçülük? Neresi delikanlılık? Neresi yiğitlik?
Onları buraya davet eden senin kendi devletin, senin kendi hükümetin. O askerler emir kulu. Emir aldıkları komutanlar Türkiyeye git, şu görevi yap demişler ve onlar da Türkiyeye gelmiş.

  Resmi olarak Türkiyeyi işgal etmeye gelmemişler. Üzerimize topla, tüfekle, tankla gelmemişler.
Türklük damarın mı kabardı? Milliyetçilik duyguların çok mu kuvvetli? Vatanın ve milletin için ölür müsün? Bunu mu etrafına göstermek, dostuna ve düşmanına ispatlamak istiyorsun? O halde Doğu Türkistana git. Gencecik Türk kızları orada, çok gizli Çin asimilasyon politikaları gereğince hastaneye baş ağrısı için gidiyorlar ve bayıltılıp rahimleri alınıyor, kısırlaştırılıyor.
Git! Çin hastanelerindeki bu gizli emirleri ele geçir ve tüm dünyaya yay.
 
 Kuzey Iraka git. Orada ırkçı Kürtlerce her gün ağaçtan elma, armut düşürülür gibi Türkmen öldürülüyor, şehit ediliyor. Git Barzaninin yakasına yapış ve bu katliamları durdur.
 
  Özbekistana, Kazakistana, Kırgızistana, Türkmenistana git. Oradaki bir çok genç Türk olduğundan bile habersiz. Git Onlara Türk olduğumuzu, hepimizin Orta Asyadan geldiğimizi, Alp Er Tunganın, Bilge Kaanın, Kültigin Hanın hepimizin büyük büyük, çok büyük babası olduğunu anlat.
  
  Azerbaycana git. Karabağ hala işgal altında. Oradaki ırkçı Ermeni askerlerini geri püskürt ve Karabağdaki Ermeni bayraklarını indir.

  Bulgaristana git. Cuma günleri Cuma namazından çıkan bir çok Türkün ırkçı Bulgarlarca dayak yemesine mani ol ve Bulgarlara aslında Peçenek ve Hazar Türklerinin soyundan geldiklerini, kendilerinin de öz be öz Türk olduklarını öğret.
  
  Yunanistana git. Yunanistanda müthiş bir Yunan ve Rum ırkçılığı var, Türklere karşı acımasız ve vahşi planları var, git onların bu insanlık dışı oyunlarını boz.

  Amerikan, Alman ordularında bir çok, belki yüzlerce Türk asıllı paralı asker var, git onları bu mesleklerinden ya istifa ettir veya emrinde bulundukları ordunun ülkesi Türkiye ile savaşa girerse hangi gönül rahatlığı ile görev yapacaklarını, nasıl savaşacaklarını sor.

  Kıbrısa git, ırkçı Rumların bütün dünyayı arkalarına alarak Kuzey Kıbrıs Türklerine ambargo uygulatmalarına son ver.
  
  Almanyaya git, bir çok Alman genci orada Hitler aşığı Nazi ve Türk düşmanı dazlak. Git onları yakala ve Alman Hükümetine teslim et.

  Avusturyaya, Belçikaya, İsviçreye, Danimarkaya git, Türklerden ve Müslümanlardan hiç hoşlanmıyorlar, sor onlara "Bizden niye hoşlanmıyorsunuz lan?” de.
  
  Hiç birisini yapamıyorsan Türkiyedeki terör örgütlerinin kökünü kazımak için git gönüllü olarak Türk Ordusuna veya Türk Emniyet Teşkilatının Özel Harekat birimine katıl.

  Hiç bir şey yapamayacaksan otur benim gibi bir şeyler yaz. Yazmasını bilmiyorsan, aç kitap oku. Okumasını bilmiyorsan televizyon kanallarındaki ciddi haber programlarını izle ve dünyanın nereye gittiğini, Türkiyenin nerede kaldığını, Orta Asya, Balkan, Rumeli Türklerinin ne halde olduğunu anlamaya çalış.
 
  Amerikalılar Kuzey Irakta görevli askerlerimizin, subaylarımızın başına çuval geçirdi ve hepsini tutukladı, Muavenet gemimizi kendi sularımızda vurdu, İsrail komandoları Filistine insani yardım malzemeleri götüren sivil gemimize havadan ve denizden baskın yaptı ve vatandaşlarımızı öldürdü.
  
  Ermeni Ordusu Hocalıda katliam yaptı ve Karabağı işgal etti. Sen ne yapıyorsun?

  Otuz kırk kişi birden gariban, tek başına bir Amerikalı, Alman, Hollandalı askerin üstüne çullanıyorsun ve kafasına çuval geçiriyorsun. Ne yapalım şimdi? Seni alkışlayalım mı? Yoksa sana üstün vatanseverlik madalyası mı takalım?

  İsrail spor takımları Türkiyeye gelince de boşuna Başbakan portreli ve "one minute” yazılı pankartları açma. Çok anlamsız, çok mantıksız, çok aptalca hareket bunlar.

  Türk Milliyetçiliği demek, Atatürk ilke ve inkılaplarına köküne kadar, dibine kadar bağlı olmak demek böyle yapmak demek değil.
  
  Mustafa Kemal Atatürk sağ olsaydı, yabancı askerler buraya görev için değil, sadece ziyaret ve misafirlik için gelebilirlerdi ve buna rağmen o askerlere dokunan Türk gençlerini Türk örf ve adetlerine uymadıkları için önce tokatlardı sonra da mahkemeye verirdi.

  NOT: Suriyeden Türkiyeye gelebilecek böyle bir tehlikeyi uyarmak için bir çok makale yazdım ve tabi ki benim yazılarımı gümrükçüler, sınır kapısındaki personel, politikacılar okumuyorlar, okumazlar. Okusalardı belki bugün sayıları 200 bine yaklaşan Suriye mültecilerinin çoğunu ülkemize buyur etmezlerdi. Onların sayıları daha bine ulaşmamışken aklı başında kimseler, okurlar, yazarlar, izleyenler bu hesapsız ve kitapsız mülteci babalığının başımıza dert açacağını öngörmüştü. Ben de o ciddiye alınmayan yazarlardan birisiydim. Sayıları daha bin olmamışken kendi çapımda uyarı yazıları yazdım. Hala da diyorum. Suriye, İran, Irak, Ermenistan sınırları bizim başımıza daima dert açacaktır. Açacaktır. Açacaktır. Açacaktır. Yetkililer önlem almıyorsa, hiç olmazsa ekmek parası gereği buralardan giriş çıkış yapan yurdumun, milletimin insanları çok dikkatli olsunlar. Başka ne diyebilirim?



Category: Türkiye | Views: 1788 | Added by: Adnan | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar
«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 7
Guests: 7
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved