THE WOLRD

11-11-11
Friday, 26.04.24, 15:07
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


18:46
Sos! İmdat! Dünyayı Ve İnsanları Kurtarın!

Sos! İmdat! Dünyayı Ve İnsanları Kurtarın!

Vedat Kuşaklı

Vedat Kuşaklı

Google nedir? Biliyorsunuz. Yeni gizlilik, hizmet politikalarını inceleyin. İnceledikten sonra Facebook, Twiter, Badoo ve b. sosyal paylaşım sitelerindeki öz isminizle veya takıntı isminizle yaptığınız üyeliğin nice mahzurlarını biraz daha idrak edeceksiniz ve bu üyeliklerinizi silebilirseniz sileceksiniz.

Cep telefonundan nasıl nefret ettim? Kullansam da kullanmasam da sabit fatura hattıma gelen ödeme uyarılarından tiksinti geldi ve bu sabit hattımı iptal ettirirken üniformalı olarak kıtlıkta ekmek kuyruğuna girer gibi yüzlerce metre uzunluktaki bir kuyruğa İzmir’in göbeğinde girdim ve pasaport çıkartmak isteyenlerden talep edilen belge ve bilgiler yanımdaydı ve konsolosluk görevlileri beni sorguya çeker gibi hattı neden iptal ettiğimi sorguladılar.

Bu benim Türkiye’de çöreklenen özel sermayenin, yabancı sermayenin bizleri nasıl da baskı ve kontrol altında tuttuklarını hatırlamama sebep oldu. Ondan sonra bir veya iki sabit hat olmayan, kontörlü dediğimiz hatlardan ve elbette başka bir holdingden çok kısa süre kullandım ve ülkemizde telefon dinlemeleri ayyuka çıkınca bundan da vazgeçtim.

TÜBİTAK’ta ve ASELSAN’da mühendis gençlerimizin hayatlarıyla oynandı. Çünkü onlar harp gemilerimizin ve savaş uçaklarımızın silah ve atış kontrol sistemlerindeki Amerikan, İsrail bağımlılığımızdan ulusumuzu kurtarmak için Türkçe yazılımları programlamaya çalışan teknoloji savaşçılarımızdı.

Bütün Türk ulusuna, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, hatta bütün dünyaya sesleniyorum. Adres, telefon, kredi kartı, kimlik ve nüfus bilgileri, aile bilgileri ve b. kişisel öz bilgileriniz ne idüğü belirsiz, maksatları ve niyetleri meçhul holdingler tarafından ipotek, haciz, esaret, tehdit, baskı altında bulundurulabiliyorsa ve bizler hala bunların buna vesile olan hizmet ya da ürün adı altındaki hokkabazlıklarını kullanıyorsak, bizlerin akıl, kafa, beyin, fikir, sezgi yeteneklerimiz de elektronik silahlarla etkisiz hale getirildi demektir.

Komplo teorisi, halüsinasyon, takıntı deyin, ne derseniz deyin ama ayaklarına bağlanan mesajlarla haber taşıyan güvercinlerle iletişim çağı mutlaka geri gelecektir.

Türk elektronik mühendislerine, doçentlerine, profesörlerine sesleniyorum. Müthiş derecedeki elektronik ve teknoloji kirliliğinden ve tehlikesinden, tehdidinden bu dünyayı kurtarın. İnsanların kafalarına, bileklerine, kalplerine, enselerine, beyinlerine takip ve kontrol çiplerinin henüz doğdukları gün, doğum hastanelerinde takılacak günlerin gelmesi çok yakındır. Zaten bahse konu çipler ensemize, beynimize takılmasa bile, televizyonlarımızda, cep telefonlarımızda, ev telefonlarımızda, kredi kartlarımızda, bilgisayarlarımızda, otomobillerimizde yeterince mevcut. Hiç bir insan bu devirde bağımsız, hür, müstakil olduğundan söz edemez. İnsanoğlunu gelecekte devletler değil, global üstünlüğü, nüfuzu, otoriteyi ele geçirmiş bir veya iki holding yönetecektir ve holdingler arası sıcak, soğuk savaşlar yaşanacaktır.

Bunun en acı yönü de, hepimizin el emeklerinden, göz nurlarından, alın terlerinden verilen vergilerle oluşturulan kaynaklardan kredi verilerek beslenen, büyütülen ve daha sonra devletlere kafa tutar bir hale getirilen bu holdinglerin din, iman, milliyet, gelenek, tarih hiçbir insani değerlerinin olmaması. Onların değerleri dolar, avro üstünlüğünü tamamen ele geçirerek dünya hakimiyetini sağlamaktır ve dünyanın efendileri olmaktır, diğer tüm milyarlarca insanları köle olarak kullanmaktır. İstedikleri gibi ceza kesip infazlarını yerine getirmektir. Polis, asker, yargıç, hükümet, her ne varsa toplum ve düzen adına, hepsi kendi kaynaklarından oluşturulacaktır ve dünya sistemini bilgisayar yazılımı gibi yeni baştan yazacaklardır, yeniden programlayacaklardır ve işletime koyacaklardır.

Dünya tüm insanların elektronik hamam böceklerine veya uzaktan kumandalı kurbağalara dönüştürülen bir teknoloji bataklığına dönüştürülmektedir.


http://www.yalquzaq.com



Category: Türkiye | Views: 1745 | Added by: Emo | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 7
Guests: 7
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved