THE WOLRD

11-11-11
Saturday, 27.04.24, 03:33
Welcome Guest | RSS
Live Silver Price

Live Brent Oil Pri

Site menu

Section categories
Covid 19 [1]
USA and Canada [266]
Deutschland [218]
Europe [53]
China [23]
Russia [85]
Türkiye [455]
Caucasus [1]
Kazakhstan [98]
Turkic World [66]
Muslım World [37]
Iran [36]
Syria [14]
Israel [18]
Asia [12]
India [12]
Military [4]
Africa [7]
Latin America [10]
History of the World [16]
Editorial [23]
Books [4]

Chat Box

Our poll
Rate the site
Total of answers: 72


23:06
Amerika'nın Türk Milletini Eylemsizliştirme Planı ! Kendimizi Aldatmayalım !!!


    Picture



Amerika'nın 


Türk Milletini Eylemsizliştirme Planı ! 

Kendimizi  Aldatmayalım !!!


Ey Türk Milleti !!!


27 mart 2013 Çarşamba günü Ankara'da bir olay gerçekleşti. Olayı Prof. Dr. Ümit Özdağ nın Facebook sayfasında okudugumuz gibi size aktarıyoruz :'Türk Milliyetçisi Aydınlardan Türk Milletine Çağrı'

http://www.facebook.com/mhpumitozdag?fref=ts

 Aynı sayfada verılen linki tıklayarak ta size 

'Haberiniz Olsun' sitesinden aynen alıyoruz:

http://www.haberiniz.com.tr

TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI

AŞAĞIDA İMZASI BULUNAN BİZLER,

TÜRK MİLLETİ’NİN AKLI SELİMİNE SESLENİYOR,

TARİHİN BU DÖNEMECİNDE TÜRK MİLLETİ ADINA HAREKET EDENLERİ UYARIYORUZ!
  27 Mart 2013

1.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu ve sahibi olan Türk Milleti’nin adı, vatandaşlık tarifinden ve Anayasa’dan çıkarılamaz.

2.  Devletimizin eşit ve şerefli üyeleri olan aziz vatandaşlarımız, ırklara ve mezheplere ayrıştırılamaz.

3.  Anadolu coğrafyasında Selçuklu ile başlayıp Osmanlı ile devam eden Türk Milleti’nin kesintisiz egemenliğini esas alan büyük Atatürk’ün kurduğu milli devlet yapısı ortadan kaldırılamaz.'
 İsimleri gçrmek için de alttaki linki tıklayabilirsiniz.

Burada dikatimizi çeken ilk hususu sizinle paylaşalım: Tarihin 27.mart olması ilginç deil mi? sizlere 27.mart elektronik muhtırasını anımsatmıyor mu? Bu tarihi kim ne için seçti?

Şimdi metin'e  bir bakalım. 'aralarında eski-yeni milletvekili, siyasetçi, parti başkanı, akademisyen, yazar ve STK temsilcilerinden oluşan 300'ü aşkın aydın tarafından imzalanan üç maddelik bir bildiri ' 
Bu kadar (sıfatlarını yukarıda görüyorsunuz ) bir yere geldi ve hazırlayabildikleri bildiğriye bakın . 3 cümleden fazla bir araya getieremediler ! Adına da 'Çagrı' dediler!

 Orta okulda okuyann çocuğunuza veya torununuza bunların hazırlayabildiği 'Çağrı' metnini okutsanız ,size 'bunun cağrı neresinde' diye sormaz mı?

Ankara'da bir araya gelen ve sıfatlarını yukarıda saydıgımız 300e yakın bu kişiler yine  Ankarada bulunan TBMM kadar yürüyüp orada bir basın bildirisi yayınlayarak bir siyasi eylem neden gerşekleştiremediler?

 Ankaranın bir restoranda yaptıklarınla Meclisin önünde yapılan bir eylemiğn arasındaki farkı bu şahıslar bilmiyorsa Türkiyede bunu başka kim bilecek?

Olayı takiben öğreniyoruz ki prof.dr. Ümit Özdağ VOA (amerika'nın sesi) ne konuşuyor !!! Herhalde Türkiyedeki Basın Yayın Kuruluşları ( medya) ilgilenmdi diye.Neden VOA(amerikanun sesi- kendisiene buradan soralım !

VOA (amerikanın sesi) Amerikan devletinin hangi kurumları tarafından yönetildiğini bu bildiriye imzasını atanlar bilmiyor mu?
Neden illa da Amerikanın sesi ?????

'Haber10'da yer alan habere göre bugün öğle saatlerinde 300’den fazla kişinin imzaladığı metni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunarak sürece dair hassasiyetleri dile getiren Prof. Ümit Özdağ, bundan sonraki süreçte ne yapılacağının henüz netlik kazanmadığını söyledi'

http://www.haber10.com/haber/355863/

Vatan elden gitmiş ,ımzasını atan ve şimdiye kadar Türkiyeyi yönetmiş olan bu (hangi sözü kullansak ki) ...hanım ve beyefendiler diyelim ,hala ne yapacaklarını bilmiyorlar !!!

"Amerika’nın Sesi’ne konuşan Prof Özdağ, "İlk planda kitlesel bir imza kampanyası düzenleyeceğiz. Yeniçeri dışında milletvekillerine metni göndermedik. Şimdilik onları katmadan onların dışında bir inisiyatif sürdürmek niyetindeyiz” dedi."

Sayin profesörün dediğine göre milletvekillerini rahatsız etmeyecekler - neden acaba??? Anayasayı onlar değiştirmeyecek mi?

Imzasını bu bildiriye koyanlara soruyoruz 'Neden milletvekillerini inisiatıfınızın dişinda bıraktınız? Siyasi yankıları olmasınn diye mi yoksa sadece sayın milletvekilleri rahatsız olmasın diye mi?

  Şimdi gelelim Yaşar Okuyan beyefendiye - Türkiye'de tanımayan yoktur. O da nedense VOA(amerıkanın sesi) ne konuşmayı tercih ettmiş-Takdir Türk Milletinindir.

 Bize ise bu bildiri daha şimdiden fazla Amerikaya kokmaya başladı !

  Yine Yaşar Okuyan beyefendi diyor: 'Yaşar Okuyan, önümüzdeki süreçte metne imza atan akademisyen, gazeteci ve siyasetçilerden 8 ila 10’unun sürece itiraz etmek üzere Anadolu’da konferanslar vermek için prensipte uzlaştığını söyledi.'

http://www.haber10.com/haber/355863

 Yani içinde bir çagrı görmedğiğimiz Çağrıya ımzasını atanlara göre Anadolu da 8-10 kişinn konferans vermesiyle sorun hallolacak?

Ey ,Türk Milleti, biz buna gülelim mi ağlayalım mı?

 Ve 27 mart 2013 ten bugüne gelişmeleri takip ettiğimizde yine Prof.Dr Ümit Özdag'nın Facebook sayfasında buldugumuz bir haberden alıntıları sizlerle paylaşıyoruz :
'İmralı "mutabakatı” açıklanınca, büyük telaş uyandırdı. Bir de, PKK’nın başı idam mahkumu, BDP, Kandil ve Avrupa ayağı "zafer sarhoşluğu” ile devletimizi aşağılayıcı sözler sarf edince, insanımızın endişesi daha da derinleşti, tansiyon yükseldi. Türk Milletinin temiz evlatları, ülkemizin savunmasız ve sahipsiz bırakıldığı duygusuna kapılarak, adeta bir bunalıma sürüklendi.

 Bu yükselen tansiyonun düşürülmesi gerekiyordu. Tam bu sırada, aralarında Türk Milletinin iftiharı olan, dünya çapında ünlü değerli bilim ve düşünce adamlarının da bulunduğu 300 aydının imzaladığı "Türk Milleti’ne Çağrı” bildirisinin yayımlanması şifa oldu. Bütün yurtta bir rahatlama ve ferahlık duygusu hâsıl oldu.'

http://www.facebook.com/mhpumitozdag?fref=ts

  Yani Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul - zurna az.Verilen görev ' Türk Milletinin temiz evlatlarının' 'tavsyonu düşürmekmiş' ve o da başarıyla gerçekleitrilmiş '
  Helal olsun bunu başaran ' Ankara Sürmeli Otelde toplanan ve aralarında eski-yeni milletvekili, siyasetçi, parti başkanı, akademisyen, yazar ve STK temsilcilerinden oluşan 300'ü aşkın aydın' ımıza !!!

  Amerikanın verdğii görevi 'başarıyla' yerine getirdiler !!!

Burada sorumuz şu: Neden Türkiyede sadece Türk Milliyeçilerinin 'tavsyonu' düşürülmek isteniyor? Kürt milliyetçilerinin tavsyonundan' rahatsız olan yok !!! 

TürkCom.Com                        30.03.2013

Category: Türkiye | Views: 1854 | Added by: Adnan | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Live Gold Price

Live Wti Oil Price

Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Search

Log In
Login:
Password:

Entries archive

Statistics

Total online: 8
Guests: 8
Users: 0

Copyright theworld-11-11-11.com 2024© All rights reserved